Contact

We hopen dat deze website u voldoende informatie geeft over de mogelijkheden van een vakantie bij De Thuishaven. Natuurlijk kunt u nog vragen hebben over de vakantiewoningen of het bespreken daarvan. In dat geval kunt u contact met ons opnemen, telefonisch, per e-mail of met de reserveringsaanvraag. Wij hopen u snel te mogen begroeten in één van onze vakantiewoningen!

De Thuishaven
Zandput 21
4353 BA Serooskerke Walcheren

telefoon (0118) 59 29 68
mobiel (06) 20 54 12 50

e-mail info@dethuishaven.nl

Bespreking van een vakantiewoning
U kunt via deze pagina een reserveringsaanvraag indienen. We nemen dan per e-mail contact op om de beschikbaarheid van de vakantiewoning te bevestigen. U kunt een vakantiewoning ook telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post) bespreken.

Wanneer uw aanvraag definitief is, sturen wij u binnen enkele dagen een huurovereenkomst. Als u akkoord gaat met de huurovereenkomst, dan betaalt u per bank of giro de helft van de huursom voor de aangegeven datum. De vakantiewoning is dan voor u gereserveerd.

Denk er bij het bespreken per e-mail of post wel aan, dat u uw volledige adresgegevens en telefoonnummer vermeldt, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Annuleringskostenverzekering
Door annulering vervallen alle rechten. Niet tijdige en/of onvolledige betaling geldt als annulering. Wij verzoeken u dringend een annuleringskostenverzekering af te sluiten. Bij een aantal verzekeraars moet een dergelijke verzekering binnen zeven dagen na ontvangst van de huurovereenkomst worden afgesloten.